GERFLOR

GERFLOR


GERFLOR HETEROJEN AKUSTIK PVC ZEMİN KAPLAMALARI

TARALAY PREMIUM COMFORT : Aşırı yoğun trafik direnci  Aşınma yüzeyi   1 mm, dolgu maddesi olmadan yüksek aşınma ve çizilme dayanımı. Mükemmel ses izolasyonu (16dB), düşük kalıcı batma değeri (0,10 mm)  çift fiberglas örgü+VHD köpük taban. Protecsol® yüzey koruma kürü =>kolay bakım. Kalıcı ve parlak renkler  aşınma tabakasının tamamına yayılmış desen. üretimden 28 gün sonra TVOC değeri < 100 µg/m3  iç hava kalitesi.

 TARALAY ELEMENT COMFORT : Çok yüksek trafik yoğunluğu dayanımı  aşınma tabakası   0,75mm, dolgu olmadan çok yüksek aşınma ve sürtünme dayanımı. çok iti ses izolasyonu (17dB), düşük kalıcı batma değeri (0,10 mm)  çifte fiberglas örgü+ VHD köpük arka taban. Protecsol® yüzey koruma kürü  kolay bakım. kalıcı ve parlak renkler tüm aşınma tabakasına yayılmış desen. üretimden  gün sonra TVOC değeri  100 µg/m3  iç hava kalitesi.

TARALAY IMPRESSION COMFORT : Grup T  Yüksek aşınma dayanımı. Yüksek ses izolasyonu (18 dB). Yüksek kalıcı batma düzeyi (0.11 mm). Protecsol yüzey koruma kürü: ürün ömrü boyunca cila gerektirmez. Yenilikçi dizayn ve geniş renk seçeneği.

TARALAY INITIAL COMFORT : Grup T  yüksek aşınma dayanımı. Mükemmel ses izolasyonu (19 dB). Düşük kalıcı batma değeri (0.12 mm). Protecsol yüzey koruma kürü ürün ömrü boyunca cila gerektirmez. Geniş renk ve desen seçeneği.

 TARALAY UNI COMFORT : Yüksek aşınma dayanımı tüm kullanım alanına yayılmış dizayn. İyi ses izolasyonu : 17 dB düşük kalıcı batma oranı ile birlikte  (0.11mm). Protecsol yüzey koruma kürü:ürün ömrü boyunca cila gerektirmez. 18 renk seçeneği. Üretimden 28 gün sonra TVOC değeri   100µg/m3  iç hava kalitesi.

GERFLOR LVT PVC ZEMİN KAPLAMALARI

 CREATION 70 X PRESS : Hayatınızı kolaylaştırmak için kolay kurulum. Hızlı & Kolay - Gerflor kullanıma hazır serbest döşeme. Hızlı & Kolay : 15 m2 / saat. Kullanıma Hazır : Kendinlen yapışkanlı. Kolay Sökülebilir : zeminde yapışkan ve tortu bırakmaz.

 CREATION 70 CLIC SYSTEM : Kolay ve çabuk Döşeme, çift taraflı Gerflor kilit sistemi sayesinde yapıştırıcıya gerek olmadan döşeme, kolay kesim (gürültü yok, toz yok). Restorasyona uyumlu : minimum alt yapı gereksinimi, ıslak zeminlerde alttan ısıtmaya uygun. %100 suya dayanıklı. Ses izolasyonu : geliştirilmiş ses izolasyonu 12dB laminant parkeden daha iyi ses izolasyonu (Laminant c ve d sınıfı, Creation b sınıfı). Yoğun Trafik alanları için uygun: 0,7 aşınma tabakası. Çevresel sorumluluk: % 100 geri dönüşümlü, REACH uyumlu, Fransa üretimi.

 CREATION 70 CREATION : Geniş dizany skalası 58 renk, ahşap ve taş görünümlü 7 Gerflor deseni. Geniş boyut skalası :ahşap görünümlü 6 farklı boyut, taş görünümlü 4 farklı boyut. Yoğun trafik alanları için tasarlanmış ürünlerimizde daha gerçekçi doku hissi : 0,7 aşınma tabakası. %100 geri dönüşümlü, REACH uyumlu.

 CREATION 55 X PRESS : Hızlı & Kolay  Gerflor kullanıma hazır serbest döşeme : Hızlı & Kolay : 15 m2 / saat. Kullanıma Hazır : Kendinden yapışkanlı. Kolay sökülebilir : zeminde yapışkan ve tortu bırakmaz.

CREATION 55 CLIC SYSTEM : Kolay ve çabuk Döşeme, çift taraflı Gerflor kilit sistemi sayesinde yapıştırıcıya gerek olmadan döşeme, kolay kesim (gürültü yok, toz yok). Restorasyona uyumlu : minimum alt yapı gereksinimi, ıslak zeminlerde alttan ısıtmaya uygun. %100 suya dayanıklı. Ses izolasyonu : geliştirilmiş ses izolasyonu 12dB laminant Parkeden daha iyi ses izolasyonu (Laminant c ve d sınıfı, Creation b sınıfı). Orta Yoğunlukta  Trafik alanları için uygun: 0,55 aşınma tabakası. 69 desen, 7 farklı karo ve plank boyutu. Çevresel sorumluluk: % 100 geri dönüşümlü, REACH uyumlu, Fransa üretimi.

GERFLOR

 

 CREATION 55 : Orta yoğunlukta trafik alanları için uygun (hafif ticari alanlar, ofisler, konaklama alanları, restoranlar) : 0,55 aşınma tabakası. 69 desen, 7 farklı karo ve plank boyutu. PUR+ yüzey koruma kürü kaoly temizlik. % 100 geri dönüşümlü, REACH uyumlu.

 CREATION 30 : Düşük trafik yoğunluğu olan alanlar için uygun (ev tipi) 0,3 mm aşınma tabakası. Eğik kesimli kenar daha gerçekçi görünüm. Farklı desen (40) ve  boyut (6) karo ve plank. PUR+ yüzey koruma kürü ile kolay temizlik. % 100 geri dönüşümlü, REACH uyumlu.

 SAGA ² : Kolay ve çabuk döşeme, Serbest döşeme karo. Yükseltilmiş döşeme için uygun. Sağlam: 4,6 mm kalınlık güçlendirilmiş katmanlar, minimum alt yapı gereksinimi. Mantar taban sayesinde 15 dB ses izolasyonu ve yürüme konforu. Yoğun trafiğe karşı güçlü dayanım 0,7 mm aşınma tabakası. Protecsol yüzey koruma kürü, kolay temizlenir, cila gerektirmez. Çevresel Sorumluluk : %100 Geri dönüşümlü, sürdürülebilir hammaddelerden imal edilir.

GERFLOR HETEROJEN KOMPAKT PVC ZEMİN KAPLAMALARI

TARALAY PREMIUM COMPACT : Aşınma yüzeyi  1 mm, dolgu maddesi olmadan mükemmel aşınma ve topuk izi dayanımı   mükemmel trafik yoğunluğu dayanımı. Fiberglas örgü  iki boyutlu boyutsal sabitlik. Protecsol yüzey koruma kürü   kolay bakım. Tüm aşınma tabakasına yayılmış desen  kalıcı ve parlak renkler. üretimden 28 gün sonra TVOC  100 µg/m3  iç hava kalitesi.

TARALAY ELEMENT COMPACT : Aşınma yüzeyi  0,75 mm, dolgu maddesi olmadan mükemmel aşınma ve topuk izi dayanımı   çok yoğun trafik dayanımı. Fiberglas örgü  iki boyutlu boyutsal sabitlik. Protecsol yüzey koruma kürü   kolay bakım. Tüm aşınma tabakasına yayılmış desen  kalıcı ve parlak renkler. üretimden 28 gün sonra TVOC  100 µg/m3  iç hava kalitesi.

 TARALAY IMPRESSION COMPACT : Yoğun Trafik İçin İdeal / 0.7mm Grup T homojen aşınma yüzeyi. R10 kaymazlık ile geilştirilmiş güvenilir ve sağlam. Mükemmel kalıcı batma (0,03mm). Protecsol yüzey koruması ile ürün ömrü boyunca cila gerektirmez. Yenilikçi dizayn ve geniş renk seçeneği.

GERFLOR HIZLI DÖŞEME PVC ZEMİN KAPLAMALARI

 ATTRACTION : Kolay Restorasyon : Serbest Döşeme. Sabitleme gerektirmez: Dönüşlerde fire olmaz. Yoğun Trafiğe Karşı Dirençli: 1 mm Aşınma tabakası. Kolay Bakım : PUR+ yüzey koruma kürü. 13 farklı renk.

GTI : Kolay restorasyon: Serbest döşeme. Sabitleme gerektirmez: Dönüşlerde fire olmaz. Yoğun Trafiğe karşı dirençli: 2 mm aşınma tabakası. Kolay bakım : PUR+ yüzey koruma kürü. Güvenli alanlar ve üretim tesisleri için İdeal renk paleti.

 GTI MAX : Kolay restorasyon: Serbest döşeme. Sabitleme gerektirmez: Dönüşlerde fire olmaz. Yoğun Trafiğe karşı dirençli: 2 mm aşınma tabakası. Kolay bakım : PUR+ yüzey koruma kürü. Güvenli alanlar ve üretim tesisleri için İdeal renk paleti.

 GTI PURE DECOR : Kolay restorasyon: Serbest döşeme. Sabitleme gerektirmez: Dönüşlerde fire olmaz. Yoğun Trafiğe karşı dirençli: 1 mm aşınma tabakası. Kolay bakım : PUR+ yüzey koruma kürü. Moda renkler ve desenler.

GERFLOR ESD PVC ZEMİN KAPLAMALARI

MIPOLAM ROBUST EL 7 : Kalıcı Disipatif Döşeme 10-6 - R - 10-9. Rulo ve karo 9 yönlü desen. Üretimden 28 gün sonra TVOC değeri  10µg/m3 - iç hava kalitesi.

 MIPOLAM ACCORD EL 7 : Kalıcı Disipatif Döşeme 10-6 - R - 10-9. 6 yarı yönlü Mipolam accord deseni. Üretimden 28 gün sonra TVOC değeri -10µg/m3 - iç hava kalitesi.

 MIPOLAM TECHNIC EL 5 : Kalıcı Kondüktif Döşeme 10-4- R - 10-6. 6 teknik desen. Üretimden 28 gün sonra TVOC değeri  10µg/m3  iç hava kalitesi.

MIPOLAM ELEGANCE EL 5 : Kalıcı Kondüktif Döşeme- 10-4- R - 10 6. 5 yönsüz desen. Üretimden 28 gün sonra TVOC değeri  10µg/m3  iç hava kalitesi.

GERFLOR KAYMAZ PVC ZEMİN KAPLAMALARI

GERFLOR

 

 TARASAFE ULTRA COMFORT : Koruma yüzeyinin içine işlenmiş kaydırmaz parçacıklar  geliştirilmiş ve kalıcı  R10 kaymazlık direnci. Sparclean yüzey koruma kürü  kolay bakım. VHD köpük alt taban 16 dB ses izolasyonu. Karborundum içermez daha kolay kesilir. 100% Geri Dönüşümlü.

 TARASAFE NON TREATED : Koruma yüzeyinin içine işlenmiş kaydırmaz parçacıklar kalıcı R10 kaymazlık direnci. Karborundum içermez daha kolay kesilir. Mineral kristal parçacıklar ve yeni renkler  yep yeni renk seçenekleri. 100% Geri Dönüşümlü.

TARASAFE SPARCLEAN TREATED : Koruma yüzeyinin içine işlenmiş kaydırmaz parçacıklar kalıcı R10 kaymazlık direnci. Spar Clean yüzey koruma kürü kolay bakım. Karborundum içermez daha kolay kesilir. Mineral kristal parçacıklar ve yeni renkler  yep yeni renk seçenekleri. 100% Geri Dönüşümlü.

TARASAFE SUPER : Koruma yüzeyinin içine işlenmiş kaydırmaz parçacıklar  geliştirilmiş R12 kaymazlık direnci. Karborundum içermez daha kolay kesilir. Tüm kalınlıkta aynı desen  Kalıcı Renkler. 100% Geri Dönüşümlü.

 TARASAFE PLUS : Koruma yüzeyinin içine işlenmiş kaydırmaz parçacıklar  kalıcı R10 kaymazlık direnci. Tekstil altlık daha alt altyapı gereksinimi ve ıslak yüzeylere daha iyi yapışma. Karborundum içermez  daha kolay kesilir. Tüm kalınlıkta aynı desen=kalıcı renkler. 100% Geri Dönüşümlü.

GERFLOR ÇOKLU SPOR ZEMİN KAPLAMALARI

TARAFLEX SPORT M COMFORT : Taraflex sports ilk P3 kategorisindeki spor zemin kaplaması. Teknoloji ve yenilik sayesinde optimal konfor ve güvenlik . Tüm kullanıcılara, tüm spor dallarına, tüm düzeylere uygundur. Geniş ve moda renk skalası.

TARAFLEX SPORT M PERFORMANCE : 60 yıldan fazla Gerflor deneyimi . Optimal güvenlikli performans. Eğitim, Yarışma ve kulüplere uygun. Geniş ve moda renk skalasıyla spor salonlarına uyumlu.TARAFLEX SPORT M EVOLUTION : 60 yıldan fazla Gerflor deneyimi. Optimal güvenlikli performans. Eğitim, Yarışma ve kulüplere uygun. Geniş ve moda renk skalasıyla spor salonlarına uyumlu.

TARAFLEX MULTI-USE 6.2 : Gerçek spor yüzeyi kaplaması. Gerçek çok amaçlı spor yüzeyi kaplaması. Proteksol yüzey koruma kürü ile kolay bakım. Ağır yüklere karşı D-Max+ la yüksek direnç. 5 ahşap kaplama desenli renk.TARAFLEX SURFACE : Spor Döşemeleri - Çok amaçlı Spor Ürünleri. 17 düz renk 2 ahşap desen seçeneği. Rulo spor zemin kaplaması.

GERFLOR ÖZEL SPOR ZEMİN KAPLAMALARI

 TARAFLEX TABLE TENNIS : Kullanıma hazır. Kolay Döşenebilen portatif oyun yüzeyi. Mükemmel oyuncu konforu ve koruması. Mükemmel ayak konforu. TARAFLEX BADMINTON : Kullanıma hazır  (10 mn). Kolay döşenebilen portatif oyun yüzeyi. Mükemmel oyuncu konforu ve koruması. Mükemmel ayak konforu.

TARAFLEX TENNIS : Kapalı saha cort. Tüm düzeydeki oyuncular için. Tüm düzeydeki oyuncular için.

GERFLOR SERBEST AKTİVİTE SPOR ZEMİN KAPLAMALARI

RECREATION 45 : Yüksek konfor ve performans spor zemin kaplaması - çoklu sporlar. 5 mm kalınlık. Çevre dostu. Düşük emisyon – VOC. Solvent içermez. Ağır metal içermez. 100% geri dönüşümlü.

RECREATION 60 : 6.0 mm kalınlık. Çevre dostu. Düşük emisyon – VOC. Solvent içermez. Ağır metal içermez. 100% geri dönüşümlü.

RECREATION 95 : 9,5 mm toplam kalınlık. Optimum güvenlik ve performans. Eğitim kurumları,  yarışma sahaları  ve kulüpler. Çevre dostu. Düşük VOC salınımı. Solvent içermez. Ağır metal içermez.

GERFLOR ZEMİN KAPLAMA FİYATLARI

Gerflor zemin kaplama fiyatları kullanılacak malzemenin ve uygulama yapılacak mekanın özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Gerflor döşeme kaplaması fiyatı almak için ücretsiz keşif formumuzu doldurabilir ya da 0212 596 34 06 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz en kısa sürede size ulaşarak ücretsiz keşif randevu işlemlerinizi gerçekleştirecektir.

GERFLOR