TARKETT

TARKETT


TARKETT

Tarkett Pvc Yer Döşeme ürünleri ev tipi ve ticari olmak üzere kullanım alanlarına göre özel olarak üretim göstermektedir. Homojen ve Heterojen ürünler olmak üzere ana başlık altında toplanan bu ürünlerin Spor pvc, Kondaktif Pvc, Akustik Pvc gibi farklı isim guruplarını duyabilirsiniz. Bu ürünler kullanıldıkları alanlara göre sınıflandırılmış ve bu alanlara özel olarak ayrı üretime tabi tutulmuşlardır. Tüm bu ürün guruplarını firmamızdan temin edebilirsiniz. Firmamız ticari ürünler üzerine yoğunlaşmış ve ticari alanlarda kullanımı uygun olan zemin kaplama ürünlerinin hizmetini sağlamaktadır. Özel olarak üretilen Pvc Zemin Kaplama ürünleri Sağlık Kurumları, Fabrika Alanları ve Eğitim Kurumları gibi yerler de sıkça kullanılmaktadır. Pvc Yer Döşeme ürünlerinin kullanılacak zeminlerin yoğunluğu ve kullanım alanları olarak kendi içerisinde bazı çeşitleri bulunmaktadır. 

 

mikro beton istanbul

 Tarkett Pvc Zemin Kaplama Fiyatları

Firmamız zemin kaplamaları alanında 40 yılı geride bırakan fransız devi, tarkett ile çalışmaktadır. Yüzlere mimar iç mekanları tasarlarken zemin kaplamalarında tarkett heterojen ve homojen pvc zemin kaplama çözümlerini tercih etmektedir. Tarkett ürünlerini kullananlar iyi bilir ki diğer zemin kaplama türlerine göre tarkett marka benzersiz temizlenme özelliğine sahiptir ve düşük bakım giderleri ile kullanıcılarını memnun etmektedir.

Tarkett zemin fransa kaynaklı açıklamalara göre ticari yapılar, ofisler, öğretim alanları ve her türlü zemin alanlarında dünya genelinde milyonlarca metre kare döşenmiştir. Bu istatistikte bu homojen yapıda olan PVC zemin kaplama çeşidinin ne kadar tatmin edici özelliklere sahip olduğunun en belirgin kanıtıdır.

Bir iç mimarın en çok ihtiyacı olan şey, renk ve desenlerin özgürlüğünü kısıtlamayacak kadar çeşitli olmasıdır. Bu mimarı daha çok yaratıcılığa iter ve ortaya muhteşem sonuçlar çıkar. Antistatik heterojen homojen Tarkett pvc yer döşemelerin en belirgin özelliklerinden biride özgürlüğünüzü kısıtlamayacak kadar renk ve çeşidi bünyesinde barındırmasıdır.

 

Pvc Zemin Kaplama Ürünleri

Heterojen pvc zemin kaplama ürünü pvc zemin kaplama ürünleri arasında en uygun pvc zemin kaplama fiyatlarına sahip olan kaplama çeşididir. Toplam da 2 aşamadan oluşan bu ürün alt ve üst tabakası ayrı ayrı ürünlerin preslenmesiyle birleştirilip tek parça halinde hizmete sunulmaktadır. Üst tabakasında Pvc katmanı bulunmaktadır. Toplam da 2 mm kalınlığa sahip olan Heterojen Pvc Zemin Kaplama ürünlerinin üst tabakası için genel de 0,15 mm ile 0,85 mm arasın da Pvc Kaplama ürünü kullanılmaktadır. Ülkemiz de en yaygın olan heterojen pvc kaplama modeli 0,70 mm aşınma tabakasına sahip bulunan kaplama çeşididir. Bu özelliğe sahip 2020 pvc zemin kaplama fiyatları çerçevesin de ele alınabilecek en uygun pvc yer döşeme fiyatları 6 € dan başlamaktadır. Bu fiyat standartları yakalamış üst düzey bir heterojen pvc zemin kaplama ürünü için geçerlidir. Kullanım alanları Hastaneler, Okullalar, Fabrikalar ve Özel Ofisler olarak sıralanabilir.

 

Tarket Homojen Pvc Zemin Kaplama

Homojen pvc zemin kaplama ürünü heterojen pvc ürünün den farklı olarak tek katman halinde üretilmektedir. Toplam da 2 mm kalınlığa sahip olan Homojen Pvc Zemin Kaplama ürünü tek parça halinde üretildiği için aşınması oldukça güç olan uzun yıllar kendini koruyan bir pvc kaplama çeşididir. Fiyat bakımından Heterojen Pvc Kaplama - ürünün den daha yüksek fiyata sahip olan bu ürün daha çok hastaneler ve okullar gibi yoğun insan trafiğine maruz kalan zeminler de kullanılmaktadır.